Disclaimer & Copyright

DISCLAIMER

Ondanks wij alles steeds met de nodige aandacht publiceren op onze website en social media, is het mogelijk dat de informatie die op www.oli-eli.be en onze webshop wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. 

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.oli-eli.be

 

COPYRIGHT ©

Op alle ontwerpen en foto’s van de producten op Oli & Eli heerst auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ons niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.oli-eli.be en andere kanalen op enige wijze te kopiëren of verspreiden en als er toestemming is verleend kan deze altijd worden ingetrokken.

 

PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Het aanbod wijzigt regelmatig, het kan dus voorkomen dat sommige artikelen niet meer verkrijgbaar / zichtbaar zijn in de webshop. 

Sommige artikelen worden pas besteld bij de leverancier wanneer wij een bestelling ontvangen. Het is dan ook mogelijk dat deze niet meer in voorraad is of tijdelijk niet leverbar is. 

Suggesties kunnen altijd gestuurd worden naar [email protected]